Arbejdshandsker

Billige arbejdshandsker

Mangler du eller din virksomhed arbejdshandsker, som er holdbare og til en god pris, så har vi det rette sortiment til jer. Du kan finde information om alle vores handsker inde under produkterne, hvor du også kan se, hvilke mærker og typer handsker vi sælger.

Når man er på udkig efter arbejdshandsker, så er komforten og sikkerheden de faktorer, som skal være helt i top. En arbejdshandske skal beskytte hænderne for skader, og derfor skal de være lavet af et holdbart og beskyttende materiale, som opfylder disse behov. Grebet i arbejdshandsken skal samtidig være godt, men også frit og komfortabelt. Dette har vi stor fokus på, når vi udvælger vores produkter.

Vi bruger vores hænder hele tiden, og vi bliver hæmmet markant i vores hverdag og arbejde, hvis hænderne lider skade. Det er derfor vigtigt at passe på sine hænder, uanset hvilket arbejde man udfører. Samtidig skal beskyttelsen også give mulighed for fri bevægelse, da handskerne ikke må hæmme det arbejde, som du bruger dine hænder til.

Vi har håndplukket de bedste arbejdshandsker på markedet, og kan derfor tilbyde dig gode kvalitets arbejdshandsker til en overkommelig pris. Vores handsker findes i forskellige farver og størrelser, så i kan tilpasse dem til jeres behov, jeres medarbejdere eller til kollegaerne.

Du behøver ikke, at købe ét par handsker af gangen. Hos os kan du købe mange par handsker på én gang, du kan nemlig købe arbejdshandsker i par på 24, 120 eller 240 stk. På denne måde vil du altid have nogle arbejdshandsker liggende, til erstatning for brugte og ødelagte handsker. Vis dine hænder og dine medarbejderes hænder omsorg, og køb dine arbejdshandsker her hos os.

Kontakt os uforpligtende i dag, og få et tilbud på det antal handsker, som du gerne vil købe. Vi garanterer dig en god kvalitet samtidig med en billig og overkommelig pris, hvor alle kan deltage.

Lagt i kurven

Gå til kassen

Der er ingen produkter i din kurv.