Professionelt værktøj

Herunder ser du et lille udvalg af vores sortiment indenfor professionelt værktøj. Vil du se hele sortimentet, så Klik her.

Download vores prisliste her.Yato værktøj

Når du skal reparere bil, VVS eller andet i dit hjem, er det vigtigt at have det helt rigtige værktøj ved hånden. Hos Ytool fører vi et bredt udvalg af professionelt værktøj, der alt sammen sikrer et godt resultat.


Trænger håndvasken til en kærlig hånd, eller skal bilens motor serviceres? Med en værktøjskasse fra Ytool er du sikker på at have redskaber, som kan klare enhver form for reparationsopgave – og det gælder både for private og erhverv.

Gør reparationerne til en leg

Vores store sortiment af Yato værktøj gør arbejdet let og overskueligt. Brug en traditionel værktøjskasse inden for i hjemmet, eller anvend en fleksibel værktøjsvogn på hjul i værkstedet, så det bliver let at flytte rundt på værktøjet uden at bære det. Uanset hvad giver vores værktøj dig en professionel følelse – og reparationerne bliver derfor legende lette at udføre.

Alt værktøjet er udført i kvalitets materialer, så du har et holdbart værktøj de næste mange år. Værktøjet har et godt greb i hånden, som både håndværkeren og gør-det-selv-manden vil sætte pris på.

Køb dit professionelle værktøj online hos Ytool.Lagt i kurven

Gå til kassen

Der er ingen produkter i din kurv.